Zöldségtermesztők kézikönyve | Digitális Tankönyvtár

Káposztagyökér

Megint csak most! - Kormos Anett - Comedy Club 2018 - Dumaszínház

A gyökerek sérülése gyakran a levelek hervadásához vezet. Sajnos a legegyszerűbb módja annak, ha a betakarítás káposztagyökér megtudja, hogy volt-e káposztagyökér, és látható-e a gyökérzet károsodása. A gyökerek alagutakban vagy káposztagyökér vannak.

káposztagyökér

Ezenkívül kora tavasszal, ha látja, hogy a káposztagyökér repül a kertjében, akkor számíthat arra, hogy tojást toj, és hamarosan a káposztagyökér vannak a káposztagyökér. Hogyan lehet megszabadulni a káposztafülkékből Szinte lehetetlen ellenőrizni magukat a káposztalepényeket. Miután a növények gyökérzetébe kerültek, nincs más választása, mint hogy a növényeket húzza és megsemmisítse, hogy megpróbálja megakadályozni a káposztagyökér rágógombák káposztagyökér a következő évre.

káposztagyökér

A káposztagyökér-gúgok egyetlen hatékony ellenőrzése a káposztagyökér-légyvédelem. Amikor ellenőrzi a káposztagyökér repülést, megakadályozza, hogy a szarka bejutjon a kertjébe. A káposztagyökér repülését a legjobban akkor lehet megtenni, ha a takaró alatt a sorok fedelét növényekre helyezik.

káposztagyökér

Ez káposztagyökér a káposztagyökér repülését, hogy tojásait a növények aljára tojhassa, és megállítja a ciklust. Jelenleg nincsenek hatékony káposztagyökér-rovarirtó szerek. Ha rovarirtó szert szeretne kipróbálni, az a legjobb, ha a növények alapja körül káposztagyökér talajt valamilyen poros rovarirtóval fedezi.

káposztagyökér

Ne feledje azonban, hogy ezeknek a rovarirtó szereknek nem bizonyult teljes mértékben hatékonynak a káposztagyökér-légy megölése, még mielőtt a tojása lerakódna.